Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gävlebocken Gävle / Högbo Bruk | Visit Gävle

Runebergs Kvarterskrog | Visit Gävle
Gävlebocken Gävle

Gävlebocken invigs den 28 november kl 15:00. Gävlebocken är en stor julbock av halm på en trästomme, som varje år sedan 1966 sätts upp på slottstorget i gävle inför första söndagen i advent. Invigningen av gävlebocken närmar sig! Den lilla halmbocken på slottstorget i gävle har brunnit. En person har pekats ut som skyldig av personer på plats. Bocken brann upp på nyårsafton vid midnatt och man hittade gärningsmannen, som åtalades för grov skadegörelse. Gävlebockens historia börjar redan 1966. Gävlebocken invigs den 28 november kl 15:00. Då föddes idén om en enorm halmbock som skulle sättas upp på slottstorget i gävle för att locka besökare till söder . Den stora julbocken av halm som redan i över 50 år satts upp på slottstorget i gävle, sverige, har brunnit ner under natten.

Gävlebocken invigs den 28 november kl 15:00. Ursprünglich hatte der gävlebock der . Den kända julbocken i gävle har brunnit ned. Den kända julbocken i gävle har brunnit ned. Uppdaterad information publiceras här löpande. Den kända julbocken i gävle har brunnit ned. De kom till slottstorget visade sig gävlebocken redan vara övertänd och nästan nedbrunnen. Invigningen av gävlebocken närmar sig!

Gävlebocken Gävle - Sweden's Gävle Christmas goat ready to return for festive

Sweden's Gävle Christmas goat ready to return for festive
På visit gävle, där man kan följa julbockens öde live, syns numera en utbränd stomme av en bock. Den kända julbocken i gävle har brunnit ned. Uppdaterad information publiceras här löpande. Gävlebocken fyller 44 år i . Den stora julbocken av halm som redan i över 50 år satts upp på slottstorget i gävle, sverige, har brunnit ner under natten.

En person har pekats ut som skyldig av personer på plats.

Den kända julbocken i gävle har brunnit ned. Ursprünglich hatte der gävlebock der . Då föddes idén om en enorm halmbock som skulle sättas upp på slottstorget i gävle för att locka besökare till söder .

Den kända julbocken i gävle har brunnit ned. Bocken brann upp på nyårsafton vid midnatt och man hittade gärningsmannen, som åtalades för grov skadegörelse. Uppdaterad information publiceras här löpande. På visit gävle, där man kan följa julbockens öde live, syns numera en utbränd stomme av en bock. De kom till slottstorget visade sig gävlebocken redan vara övertänd och nästan nedbrunnen. Den lilla halmbocken på slottstorget i gävle har brunnit.

Gävlebocken Gävle . Taste of Africa Baobab Kitchen | Visit Gävle

Taste of Africa Baobab Kitchen | Visit Gävle
Invigningen av gävlebocken närmar sig! Den kända julbocken i gävle har brunnit ned. Den stora julbocken av halm som redan i över 50 år satts upp på slottstorget i gävle, sverige, har brunnit ner under natten. Den kända julbocken i gävle har brunnit ned. Bocken brann upp på nyårsafton vid midnatt och man hittade gärningsmannen, som åtalades för grov skadegörelse. Gävlebocken invigs den 28 november kl 15:00. En person har pekats ut som skyldig av personer på plats. De kom till slottstorget visade sig gävlebocken redan vara övertänd och nästan nedbrunnen. Då föddes idén om en enorm halmbock som skulle sättas upp på slottstorget i gävle för att locka besökare till söder . Gävlebockens historia börjar redan 1966.

Gävlebockens historia börjar redan 1966.

Den kända julbocken i gävle har brunnit ned. Gävlebockens historia börjar redan 1966. Gävlebocken fyller 44 år i . De kom till slottstorget visade sig gävlebocken redan vara övertänd och nästan nedbrunnen. Gävlebocken är en stor julbock av halm på en trästomme, som varje år sedan 1966 sätts upp på slottstorget i gävle inför första söndagen i advent. Invigningen av gävlebocken närmar sig!

På visit gävle, där man kan följa julbockens öde live, syns numera en utbränd stomme av en bock. Den kända julbocken i gävle har brunnit ned. En person har pekats ut som skyldig av personer på plats. Den kända julbocken i gävle har brunnit ned. De kom till slottstorget visade sig gävlebocken redan vara övertänd och nästan nedbrunnen. Den lilla halmbocken på slottstorget i gävle har brunnit. Gävlebocken invigs den 28 november kl 15:00. Gävlebocken är en stor julbock av halm på en trästomme, som varje år sedan 1966 sätts upp på slottstorget i gävle inför första söndagen i advent.

Gävlebocken Gävle - Valbo Köpcentrum & Valbo Köpstad | Visit Gävle

Valbo Köpcentrum & Valbo Köpstad | Visit Gävle
Gävlebocken invigs den 28 november kl 15:00. En person har pekats ut som skyldig av personer på plats. Då föddes idén om en enorm halmbock som skulle sättas upp på slottstorget i gävle för att locka besökare till söder . Ursprünglich hatte der gävlebock der . På visit gävle, där man kan följa julbockens öde live, syns numera en utbränd stomme av en bock. Gävlebocken är en stor julbock av halm på en trästomme, som varje år sedan 1966 sätts upp på slottstorget i gävle inför första söndagen i advent. Den lilla halmbocken på slottstorget i gävle har brunnit. Zwischenzeitlich entbrannte ein erbitterter wettstreit um den platz im guinness buch der weltrekorde. Den kända julbocken i gävle har brunnit ned. Invigningen av gävlebocken närmar sig!

På visit gävle, där man kan följa julbockens öde live, syns numera en utbränd stomme av en bock.

Gävlebockens historia börjar redan 1966. Gävlebocken invigs den 28 november kl 15:00. En person har pekats ut som skyldig av personer på plats. Den kända julbocken i gävle har brunnit ned. På visit gävle, där man kan följa julbockens öde live, syns numera en utbränd stomme av en bock. Den stora julbocken av halm som redan i över 50 år satts upp på slottstorget i gävle, sverige, har brunnit ner under natten. Uppdaterad information publiceras här löpande. Gävlebocken fyller 44 år i .

Gävlebocken Gävle / Högbo Bruk | Visit Gävle. Den kända julbocken i gävle har brunnit ned. Då föddes idén om en enorm halmbock som skulle sättas upp på slottstorget i gävle för att locka besökare till söder . Zwischenzeitlich entbrannte ein erbitterter wettstreit um den platz im guinness buch der weltrekorde. Bocken brann upp på nyårsafton vid midnatt och man hittade gärningsmannen, som åtalades för grov skadegörelse.

Gävlebocken invigs den 28 november kl 15:00 gävlebocken. Gävlebockens historia börjar redan 1966.